Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, keskin muhit koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde hizmetlenmiş çelik ve demir bulunur.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu durum denetleme edilmelidir. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı hızlıya kapanmasını sağlamaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâlet haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak rahatsızlık ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Birsonsuz firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve hayat eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa dosdoğru açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir mevki çabucak insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya doğruca açılmaktadır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın simultane bapların Yangın Merdiveni Kapısı sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması sinein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page